• Wilt u meer weten over ons? Bel dan gerust op

Wij vertellen je meer over Sultan Food Center

Welkom bij Sultan Food Center

WIJ VERTELLEN JE GRAAG ONZE VERHAAL

Bij Sultan Food Center staan onze klanten altijd centraal. Wij richten op 100% klantgerichtheid en dit is een gewoonte bij ons waar nimmer van wordt afgeweken. Om deze reden komen klanten ook graag terug bij ons. Daarnaast heeft onze supermarkt wél alles waar u op zoek naar bent. De diversiteit van ons assortiment kenmerkt onze winkels. Bij ons vind u producten die afkomstig zijn uit meer dan 100 verschillende landen. Echter, het brede aanbod van land specifieke producten is niet de enige reden om bij ons te winkelen. Onze winkel staat ook bekend als de versheid van onze producten. Van heerlijk fruit tot mediterraanse olijven, en van malse lamsvlees tot kersverse kippetjes. Houdt u van vers? Dan verwelkomen wij u graag bij Sultan Food Center.

Verse Groente
Verse Groente

Je ziet dat er vaker groenten gegeten wordt. Het eten van verse groente is gezond en een uitdaging in de keuken. En daarom verkopen wij in onze supermarkt verse groente aan de klanten.

Verse Fruit
Verse Fruit

Versheid, smaak en kwaliteit staat bij ons in de supermarkt centraal. Dagelijks komen de verse groenten en fruit bij ons binnen. Wij hebben de beste adres waar je appels en peren kunt kopen.

Beste Kwaliteit
Beste Kwaliteit

Beste kwaliteit is een must bij Sultan Food Center. Ben je niet tevreden? Dan zien wij je graag terug en samen komen wij tot een oplossing.

Vers vanuit leveranciers
Vers vanuit leveranciers

Onze producten komen van de betrouwbare leveranciers dat verse producten garanderen. U hoeft dan niet zorgen te maken over de kwaliteit bij ons.

Regelmatige checking
Regelmatige checking

Wij checken regelmatig onze producten in de winkel, zodat klanten tevreden zijn met de kwaliteit en prijs.

Ruime keuzes
Ruime keuzes

Bij ons in de supermarkt vind je niet beperkt producten. Wij hebben een breed assortiment waar er genoeg keuzes in zijn.

Wat onze klanten zeggen

Wij waarderen onze klanten
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram